Hledat
Hledat

Pro ještě větší pohodu

Pro ty z vás, kteří chtějí vše: s naším chytrým řešením můžete totiž svůj kotel snadno ovládat, kontrolovat i monitorovat jeho výkon. Objevte moderní vytápění, které je úsporné, přátelské k životnímu prostředí a hlavně pohodlné.

Kontaktujte nás

Užijte si teplo a pohodu.

V současnosti řídíme téměř vše ve svých chytrých telefonech. Proč neřídit také své vytápění? Je to přece snadné. Vyzkoušejte to s námi.

Ovládejte vytápění vašeho domu ve svém telefonu nebo tabletu a kontrolujte svou spotřebu energie. Kdykoli a kdekoli, jednoduše a přehledně.

Díky široké síti servisních partnerů si můžete užívat pohodu v teple a bez starostí.

Chcete být “smart”? Kontaktujte svou nejbližší servisní firmu a je to. Nemusíte utrácet peníze za nový systém vytápění, stačí rozšířit váš stávající.

Nechte pracovat naše výrobky na maximum: šetřte svůj čas, náklady na energie a snižujte uhlíkovou stopu. Užijte si pohodu a buďte bez starostí.

Skvělá volba pro vaše vytápění

Dokonalá sestava: kondenzační kotel a ekvitermní regulátor MiGo s aplikací. S touto kombinací budete moci ovládat váš systém vytápění nebo ohřevu teplé vody ve vašem domě za pomoci aplikace ve vašem chytrém telefonu nebo tabletu. Snadněji než kdykoliv předtím.

Chtěli byste více informací o našich produktech nebo přímo cenovou nabídku pro váš nový systém vytápění?

Pak můžete telefonicky nebo emailem kontaktovat našeho obchodního zástupce nebo nám vyplnit jednoduchý formulář a my se vám ozveme.

Podívejte se, jak rychle můžete mít absolutní pohodlí

Více informací o dostupných a ověřených technologiích

Trvale udržitelné vytápění

Jednoduše pohodlné

Snadná výměna

Trvale udržitelné vytápění

Pojďte s námi šetřit zdroje.

Jednoduše se vyplatí jak vaší peněžence, tak životnímu prostředí: naše tepelná čerpadla se postarají o pohodlí ve vaší domácnosti po celý rok, snížují uhlíkovou stopu a ušetří vám náklady za vytápění. Moderní technologie – nejen pro ekologické nadšence.

Zjistěte více

Jednoduše pohodlné

Užijte si pohodlí s chytrým vytápěním

Opravdu chytrý: váš kotel jako inteligentní a přizpůsobivé zařízení, které se samo nastaví podle vašich skutečných potřeb. Můžete mít příjemnou teplotu a teplou vodu přesně tehdy, když ji potřebuteje. Ušetříte tak spoustu energie, peněz a snížíte uhlíkovou stopu. A to už za to stojí!

Zjistěte více

Snadná výměna

Výměna kotle snadno a rychle

Protože dobré věci nemusí být složité: s výměnou kotle ušetříte čas, peníze a nervy. Jednoduše nás kontaktujte online a vyzkoušejte to.

Zjistěte více

Jak Vám můžeme pomoci?

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás telefonicky nebo emailem. Můžete nám také zaslat vaši poptávku na kotel nebo tepelné čerpadlo - stačí vyplnit jednoduchý formulář.

Naše produkty

Prohlédněte si všechny naše produkty.

Jak Vám můžeme pomoci?

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás telefonicky nebo emailem. Můžete nám také zaslat vaši poptávku na kotel nebo tepelné čerpadlo - stačí vyplnit jednoduchý formulář.

Naše produkty

Prohlédněte si všechny naše produkty.

Protherm: více než 25 let na českém trhu

K dispozici vám je široká síť autorizovaných servisníchfirem Protherm po celé České republice.

Technici call centra jsou připraveni zodpovědět vaše technické dotazy týkající se všech výrobků značky Protherm, stačí zavolat na naši linku technické podpory 281 028 035.

Kontaktujte naše obchodně-technické zástupce, kteří vám rádi zprostředkují kontakt na vhodnou montážní firmu z vašeho okolí nebo připraví cenovou nabídku.